Priser, kursbokning & klippkort

Se gällande schema och priser samt boka in dig genom att fylla i dina uppgifter i formuläret här»

För att boka in dig på Workshop eller andra event som arrangeras av Iengayogacenter – se priser och bokningsinformation för respektive event.

Klippkort gäller i sex månader från betalningsdatum om inget annat är överenskommet. 30% rabatt om du redan går en kurs och vill utöka.

Betalningsvillkor

Betalning

Kursavgiften ska vara betald senast en vecka innan kursstart för garanterad plats. Det gör du genom:

Bankgiro nr: 241-0603
Swish: 123 452 0219
eller kontant.

Betalar du från utlandet?

IBAN: SE28 6000 0000 0005 5001 4772
BIC: HANDSESS

Rabatter

Om du betalar för hela terminen samtidigt (dvs 2 kurser) så får du 150kr rabatt. Vill du träna mer än en gång per vecka så får du 25% rabatt på den billigaste kursen.

Pensionärer, studenter och ensamstående föräldrar får 10% rabatt och ungdomar under 26 år får 20% rabatt på ordinarie kurser.

Man kan inte kombinera rabatter, dvs en rabatt per person.

Rabatter endast gäller för kurser, dvs inte workshops eller klippkort.

Avbokning, återbetalning

Anmälan är bindande. Iyengayogacenter följer konsumentombudsmannens överenskommelse med studieförbunden som reglerar betalningsskyldighet, rätt till återbud m.m. Det betyder att har du anmält dig till en kurs, måste du betala hela avgiften om du inte tar tillbaka din anmälan senast en vecka före kursens start.
Du har rätt att avbryta en kurs om du får varaktigt förhinder. Återbetalning av kursavgiften görs fr.o.m. det datumet du avbokar din plats.

En administrationsavgift på 150 kr tillkommer. Varaktigt hinder innebär om du blir sjuk eller flyttar ifrån orten. Detta bör styrkas med intyg.