Gratis prova på Iyengar yoga! Intresserad av att prova Iyengar yoga? Gratis prova på klasser ges vid två tillfällen den här hösten, 19 aug och 23 aug. Pga pandemin så begränsar vi antalet deltagare till 14 st per klass. Onsdagen … »

Sommar drop in v.26-v.33

Välkommen till vår sommaryoga! Här är vårt schema. Föranmälan krävs för alla klasser, senast kl.14 samma dag. Sms:a till Ingrid på 0704-419141. Detta för att vi inte ska bli för många i salen och kunna hålla bra avstånd. Måndag Tisdag … »

Sommaryoga på Fotö 2020

Börja semestern med lite välbehövlig yoga Välkommen till sköna dagar med yoga på Fotö skola, i Göteborgs norra skärgård. Dagar för återhämtning och fördjupning, boka alla eller enstaka dagar. Dagarna med Ingrid är för dig som yogat regelbundet, minst 6 … »

Påskkurs med Ingrid Engström

Datum: 10 – 12 april kl.10-12.30 Pris: 400kr/dag eller 1100kr för alla Sista anmälningsdatum: 3 april Varmt välkomna!

Coronavirus

Iyengar Yogacenter följer de rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten angående Coronasjukdom covid-19. Vi ber er att vara extra uppmärksamma på symtom som feber, hosta och svårigheter att andas och vid sådana symtom inte komma till våra pass. Det gäller även … »

Workshop with STÉPHANE LALO

2-4 okt 2020 Warm welcome to join us at Iyengar yogacenter for a weekend full of inspiration together with Stéphane Lalo from Marseille, France. Stéphane has studied directly under BKS Iyengar and Geeta Iyengar for many years and travels to … »

Trettonhelgens workshop 4-6 januari 2020

Börja det nya året med att fördjupa dina kunskaper i yoga, träna bort eventuella stelheter som för mycket stillasittande och festligheter under jul och nyårshelgen lätt kan åstadkomma. Det kommer att bli både krävande asanas (ställningar) och tid för återhämtning … »

Stilla kroppen för att stilla sinnet

Intresserad av att prova Iyengar yoga? Genom att arbeta oss utifrån och inåt, går vi från det stora till det lilla i Iyengaryogan. Förmågan att stilla kroppen gör att vi också kan stilla vårt sinne. Som nybörjare kan du med … »

Helgkurs med Gabriella Giubilaro framflyttad till ett senare datum

Vi är glada över att presentera Gabriella Giubilaro som kommer till Iyengar Yogacenter och håller helgkurs den 2020. Gabriella är känd för sin dynamiska undervisning och uppmärksamhet på individuella behov. Information in English » Datummeddelas senareTid Fredag kl 18-20 Lördag … »

GOA 2020

Yoga Retreat till Österns pärla 1-7 mars Följ med på en härlig avkopplande Yoga Retreat till Goa i västra Indien. Det blir ca 2 yogaklasser/dag med Ingrid Engström, grundare och ägare av Iyengaryogacenter i Göteborg samt gott om tid att … »

1 2

[qemcalendar]

sv_SE
en_GB sv_SE