Söndagsretreat – en dag för dig

Välkommen till en tyst retreat, en dag med meditation, mindful yoga och mindfulness i naturen.
Det blir en möjlighet att släppa vardagen, sakta ner, stanna upp och möta dig själv i tystnad men också en dag då du får kunskap och konkreta verktyg med dig hem. En dag med både återhämtning och påfyllnad.


Beatrice varvar undervisning med övningar i mindfulness både i stillhet och i rörelse, inne i yogastudion och ute i naturen. Ett varsamt och tryggt upplägg som erbjuder ökad närvaro, att komma i kontakt med oss själva. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av meditation eller yoga. Har du redan en regelbunden praktik erbjuder helgen en möjlighet till fördjupning och inspiration.

Mindfulness bidrar till högre livsnöjdhet, bättre fokus och mindre stress. Vi lär oss att inte ta våra tankar på så stort allvar vilket minskar oro, självkritik och ältande. Vi stärker våra psykologiska muskler och vår förmåga att hantera svårigheter och relationer – både på jobbet och hemma – En ökad medvetenhet som bidrar till ett bättre mer mänskligt samhälle. När vi dessutom fördjupar vår kontakt och inser vår tillhörighet med naturen så känner vi oss mindre ensamma och får ta del av naturens läkande kraft. En medvetenhet som motiverar oss att ställa om till en mer hållbar livsstil. Vilket känns viktigare idag än någonsin.

Vi har Delsjöområdets vackra naturreservat utanför yogastudion så vi kommer även öva mindfulness i naturen och äta vår lunch ute om vädret tillåter. Du tar med egen lunchlåda. I yogastudion kommer det finnas generöst med god fika. Buss 17 går från Centralen till Trätorget och tar max 20 min. Mer info kommer efter din anmälan.

När: Söndag 16/4 kl. 9 – 16
Var: Iyengar yogacenter, Östra Göteborg Träringen 47 B
Kostnad: 750 kr inkl.moms (7 tim)
Anmälan: ingrid@yoganugoteborg.se eller 0704-419141