Mindfulnesshelg 3-4 September!

Helgkurs/retreat i mindfulness med en av Sveriges främsta lärare! 

Gästlärare: Beatrice Blidner är mindfulnesslärare, leg. fysioterapeut och grundutbildad i psykoterapi (PDT och ACT). Är lärare på Göteborgs universitet och på Mindfulnesscenter. Arbetar även på Fungera – rehab med omtanke i Göteborg där hon leder mindfulnessgrupper.  Beatrice är van föreläsare och har lett ett tjugotal mindfulnessretreater i Sverige och på Kreta. 

När: Lördag 3/9 kl. 9 – 18 + Söndag 4/9 kl. 9 – 15

Var: Yoga Nu Göteborg Träringen 47 B

 

Kostnad: 1 500 kr inkl.moms (15 tim) Anmälan: ingrid@yoganugoteborg.se 0704-419141

Välkommen till en helgkurs/retreat med mindfulness. Det blir en möjlighet att släppa vardagen och möta dig själv i stillhet och tystnad men också en helg då du får kunskap och konkreta verktyg med dig hem. Två dagar med återhämtning och påfyllnad som kan komma att göra skillnad i ditt liv!

Beatrice varvar föreläsning med övningar i mindfulness både i stillhet och i rörelse. Ett varsamt och tryggt upplägg som erbjuder ökad närvaro, att komma i kontakt med oss själva. Vi har Delsjöområdets naturreservat utanför yogastudion så du kommer även öva mindfulness i naturen. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av meditation. Har du redan en regelbunden meditationspraktik erbjuder helgen en möjlighet till fördjupning och inspiration. 

Mindfulness bidrar till högre livsnöjdhet, mindre stress, bättre förmåga att hantera svårigheter och relationer – både på jobbet och hemma – Ja, till ett bättre mer mänskligt samhälle. Vi ser med träning mer till vad som förenar oss som människor än vad som skiljer oss åt. En ökad medvetenhet som känns viktigare idag än någonsin. När vi dessutom fördjupar vår kontakt och inser vår tillhörighet med naturen så känner vi oss mindre ensamma och får ta del av naturens läkande kraft. 

 

Du tar med egen lunchlåda som du kommer äta ute i skogen båda dagarna. Vid regn kan vi sitta inne. I yogastudion kommer det finnas generöst med god fika. Boende ordnar du själv. Buss 17 går från Centralen till Trätorget och tar max 20 min. Mer info kommer efter din anmälan.